GolfDigest Open Tour 2024

GolfDigest Open Tour 2024

 Termín turnajů pro GolfDigest Open Tour 2024


 4. května - Beřovice 

25. červen - Panorama Golf Resort - Kácov 27 jamek 

6. července - Slapy 

7. července - Čertovo Břemeno 

3. srpna - Poděbrady 

4. srpna - Poděbrady 

28. září - Česká Lípa 

 

9. října - Panorama Golf Resort - Kácov FINÁLNE 

 

 

 

POČET TURNAJŮ. Připravili jsme pro vás čtyři víkendy od května do září, kdy pro vás máme 7 turnajů za rozumnou cenu.

ZA KOLIK SE BUDE HRÁT je jasné, na ceně se nic nemění a vše je podle stejných podmínek jako v loňském roce. Naši předplatitelé zaplatí jen startovné, a to ve výši symbolických 600 korun českých. Jedinou výjimkou bude bonusový turnaj na 27 jamek na hřišti Panorama Kácov, kde si bude možné na turnaj objednat buggy a cena startovného bude lehce vyšší. 

NEBUDE SE ČEKAT V KLUBOVNĚ. Vítěze vyhlásíme až v pondělí po turnaji a cenu zašleme prostřednictvím České pošty. O nic nepřijdete a těšit se můžete opět na hodnotné ceny v podobě golfového vybavení. Vždy pro tři nejlepší ve dvou vypsaných kategoriích.

KDY BUDOU TURNAJE VYPSANÉ? Na serveru ČGF vypisují turnaje kluby, předpokládáme, že registrovat se tedy budete moci vždy nejpozději měsíc před vypsaným termínem.

JAKÁ BUDE KAPACITA TURNAJŮ? Stejně jako v loňském roce. Nasmlouváno máme 80 hracích míst na každý turnaj. Věříme, že se tak dostane na každého zájemce.

DOVOLUJEME SI VĚŘIT, že vám naše turnaje opět přinesou lehce sportovní golf, zajímavou nabídku hřišť, trochu cestování, program na celý víkend a hlavně, našim předplatitelům i GOLF PO CELÝ ROK ZA ROZUMNOU CENU.

 

 JAK SE BUDE HRÁT pro letošní sezonu se systém získávání bodů mění. Už nebudeme hrát na stebleford do společné tabulky ale budou se zíkávat body za umístění do společné tabulky.

Budeme hrát ve 3 kategoriích 0 - 15, 15,1 - 24, 24,1 - 54. Za každé umístění v jednotlivé kategorii bude následující počet bodů:

 

1.místo - 20 bodů

2.místo - 15 bodů 

3.místo - 10 bodů

4. - 10.místo - 5 bodů

11. - 20.místo - 3 body

21. - 100.místo - 1 bod

 

Pro 20 nejlepších, kteří získají nejvíc bodů ve společné tabulce bude připravena pozvánka na finále které se konná 8.října na Panorama Golf Resort - Kácov  

 

LETOS SI MŮŽETE ZAKOUPIT HRACÍ VOUCHERY NA 1,2 nebo 4 TURNAJŮ