Brixi zahrál další vynikající kolo a před Moving day zůstává čtvrtý

DP World Tour
Brixi zahrál další vynikající kolo a před Moving day zůstává čtvrtý

Gordan Brixi má za sebou další povedené kolo na DP World Tour. Na Volvo China Open upsal další čtyři rány a zůstává na dělené čtvrté pozici jen pět ran od vedoucího Sebastiana Söderberga.


Gordan Brixi načal druhé kolo první chybou v turnaji, tu ale napravil pěti zásahy na úvodní devítce. Na té druhé po dvou birdie vždy následovala chybka, další ránu už tak jediný český zástupce v turnaji neupsal.

Přesto s -11 zůstává na fantastické dělené čtvrté pozici a zítra jej čeká boj v rámci Moving day. Do soboty vystartuje v 7 hodin a 20 minut po boku hvězdného Adriána Otaeguiho, majitele čtyř titulů z DP World Tour.

Na čelo ztrácí Brixi pět ran. Ostatním totiž unikl Švéd Sebastian Söderberg, který dnes rozstřílel úvodní devítku, na které si připsal šest birdie. Po bogey, zatím jediném v turnaji, přišly další dvě birdie, díky kterým si vypracoval náskok tří úderů na druhého Paula Waringa.

Před Brixim je ještě Ital Guido Migliozzi. Cutem naopak neprošli Nicolas Colsaerts, Alexander Levy, Connor Syme, Max Kieffer, Julien Brun či Adri Arnaus. Z domácích hráčů se do víkendu protlačilo pět borců, tím nejlepším je na dělené sedmnácté příčce Jin Zihao.