První ročník Golfových stezek od TeeTime přepsal golfovou historii: Nezapomenutelné zážitky, souboj titánů a objevování nových greenů

První ročník Golfových stezek od TeeTime přepsal golfovou historii: Nezapomenutelné zážitky, souboj titánů a objevování nových greenů

S koncem léta byly započítány poslední body na konto zúčastněných hráčů a TeeTime se tak může s radostí ohlédnout za úspěšným zakončením prvního ročníku Golfových stezek, největší golfové soutěže, která přinesla hráčům nejen neuvěřitelné zážitky, ale také přepsala golfovou mapu Česka, Slovenska i zahraničních zemí. Tento pilotní projekt, do kterého se zapojilo více než 11 000 hráčů na 61 hřištích, propojil golfisty v honbě za novými dobrodružstvími, bodovými úspěchy a příběhy, které budou golfovou komunitou rezonovat ještě dlouho.


Hřiště plná nových objevů a starých známých

Zatímco pro mnohé golfisty bylo lákadlem soutěže objevit nová hřiště, pro jiné znamenaly Golfové stezky šanci vrátit se na místa, která už dříve navštívili, ale s novou energií a motivací. „Díky stezkám s TeeTime jsme se po roce vrátili na Čeladnou,” vzpomíná Kristýna S., Tomáš P. přiznává, že Golfové stezky mu otevřely dveře na hřiště, kam by se jinak nedostal: „Díky stezkám jsem se podíval na hřiště, kde jsem doteď nebyl.”

Tato soutěž nejenže rozpohybovala golfisty z celé republiky, ale umožnila jim i setkání s krajinami, které možná nikdy předtím neviděli. Hráči si mohli užít víkendová dobrodružství plná výzev, když během letních měsíců postupovali po stezkách a sbírali body. Soutěž zdaleka nebyla jen o odměnách – přestože odměny v hodnotě přes 1,5 milionu korun byly velkou motivací.

Bitva o vítězství: příběhy hráčů, které inspirovaly

Napětí v soutěži postupně gradovalo, a s posledním měsícem se odehrál mezi TOP hráči těsný souboj o absolutní vítězství. Do soutěže se připojovalo stále více hráčů, kteří víkend co víkend navyšovali své skóre. Zatímco na začátku sezóny to vypadalo, že pár nejaktivnějších hráčů má výhru jistou, s přibývajícími měsíci se karta obrátila.

V posledních týdnech se odehrál napínavý souboj mezi Jakubem, Kristýnou a Martinem. Jakub, který už v červnu dokončil své první dvě stezky nakonec skončil na třetím místě s úctyhodnými 10 dokončenými stezkami.

Kristýna, která od začátku strategicky směřovala k vítězství, se stala nejlepší ženou soutěže a celkově obsadila druhé místo. Její cesta za výhrou byla neuvěřitelná – procestovala s golfovým bagem celou Českou republiku a bojovala s Martinem o prvenství až do samotného konce.

Martin, absolutní vítěz Golfových stezek, se stal legendou prvního ročníku. Jako jediný dokončil všech 13 stezek v Česku, což mu v poslední den zajistilo titul absolutního vítěze. Společně s Kristýnou dokonce některá hřiště hráli bok po boku.

 

Závěrečný turnaj a Golfové stezky 2025

TOP 48 hráčů si letos v Golfových stezkách vybojovalo pozvánku na exkluzivní závěrečný turnaj, který byl ale nakonec TeeTime nucen kvůli povodňové situaci přesunut na jaro. Ze závěrečného turnaje se tak stane Season Opening pro Golfové stezky 2025 a hráči se tak mohou těšit, že si společně zahrají a slavnostně odstartují druhý ročník největší golfové soutěže.

Letošní první ročník nastavuje laťku pro budoucnost a TeeTime už nyní pracuje na tom, aby ročník 2025 byl ještě větší, lepší a plný nových golfových zážitků