Mrůzek v Německu skončil před víkendem, po třetím kole vedou Canter s Migliozzim

DP World Tour
Mrůzek v Německu skončil před víkendem, po třetím kole vedou Canter s Migliozzim

Filip Mrůzek dohrával své druhé kolo až dnes. Dokázal v něm čtyřikrát zaskórovat, cutem se ale o tři údery neprotáhl. Moving day poté skvěle vyšlo Guidu Migliozzimu, který se dostal do děleného vedení s Angličanem Lauriem Canterem.


Laurie Canter zahrál Moving day jen v paru a nechal se dotáhnout italským trojnásobným vítězem na DP World Tour. Guido Migliozzi nasázel šest birdie, neudělal jedinou chybu a do finále půjde v posledním flightu právě s Canterem.

Ránu ztráci Niklas Norgaard, o dva údery zpět jsou poté Francouz Tom Vaillant a domácí Jannik De Bruyn, jenž byl v Hamburku v čele po úvodním kole. Ve hře o titul je rozhodně i Bernd Wiesberger, navrátilec do DP World Tour po dvou letech strávených na LIV Golf ztrácí na šestém místě tři rány.

V sobotu se na hřišti Green Eagle Golf Courses chvíli zdržel také Filip Mrůzek, který dohrával druhé kolo. Českého profesionála stála cut nepovedená série čtyř jamek od trojky do šestky.

Na té ztratil pět ran a s celkovým skóre +4 neprošel do víkendových kol a tři údery. Návrat na DP World Tour se tak dvaatřicetiletému hráči nepovedl.