Benátská Open Golf 2024: Tradice, hudba a golf pod Ještědem

Benátská Open Golf 2024: Tradice, hudba a golf pod Ještědem

Pátek 26. července 2024 bude dnem, na který se těší nejen golfoví nadšenci, ale i milovníci hudby. Na golfovém hřišti Ypsilon Golf Resort Liberec se uskuteční tradiční golfový turnaj Benátská! Open Golf 2024, který je nedílnou součástí jubilejního 30. ročníku hudebního festivalu Benátská!


Golfový turnaj na Ypsilonce se již stal neodmyslitelnou součástí festivalu Benátská! a letos se těší ještě větší pozornosti, neboť se jedná o významné jubileum festivalu. Mezi účastníky turnaje budou nejen obchodní a marketingoví partneři festivalu, ale také zástupci kapel, které na festivalu vystoupí.

Turnaj je otevřen i pro veřejnost a návštěvníky festivalu, kteří si chtějí zpříjemnit víkend na plno. Golfové hole si mohou vzít s sebou a užít si den plný sportu a zábavy. Hráči budou hrát ve třech kategoriích a vítěz každé kategorie získá VIP vstupenky na celý festival. Další umístění hráči obdrží celofestivalové vstupenky a další hodnotné ceny od partnerů Ypsilonky a festivalu Benátská!.

Golfový den začne snídaní na terase restaurace na Ypsilonce s nádherným výhledem na Ještěd. Cannon start turnaje začne v 9:30 hodin a vyhlášení výsledků a předání cen proběhne po 15. hodině. Po skončení turnaje se hráči mohou přesunout do veseckého areálu, kde si naplno užijí atmosféru jednoho z nejlepších festivalů v České republice.

Přijďte si užít jedinečný den plný golfu a hudby. Jste všichni srdečně vítáni a těšíme se na vás!

Klíčové Informace:

Datum: Pátek 26. července 2024

Místo: Ypsilon Golf Resort Liberec

Začátek: 9:30 hodin (cannon start)

Startovné: 790 Kč

Zlevněné festivalové fee: 1300 Kč

Výhodné cena pro návštěvníky festivalu: 1990 Kč

Ceny: VIP vstupenky na festival, celofestivalové vstupenky, hodnotné ceny

Program: Snídaně na terase, cannon start v 9:30 hod., občerstvení ve hře, oběd po hře vyhlášení výsledků, přesun na festival Benátská!

Registrace: https://www.cgf.cz/cz/turnaje/turnaje-vyhledavani/turnaj?id=948855956

Přijďte a staňte se součástí tohoto unikátního spojení sportu a hudby!