McIlroy na povzbudivou zprávu od Woodse kvůli změně čísla neodpověděl. Každý šampion si tím prošel, ubezpečuje legenda

Tiger Woods
McIlroy na povzbudivou zprávu od Woodse kvůli změně čísla neodpověděl. Každý šampion si tím prošel, ubezpečuje legenda

Rory McIlroy dostal po svém kolapsu na U.S. Open povzbudivé zprávy od Rafaela Nadala, Michaela Jordana či Tigera Woodse. Na tu od posledně jmenovaného ale nezareagoval, neboť si dva dny poté změnil své telefonní číslo.


 

Na tiskové konferenci před startem posledního majoru roku 2024 prozradil Tiger Woods, že týden po krachu Roryho McIlroye na U.S. Open napsal bývalé světové jedničce povzbudivou zprávu, na kterou ale McIlroy neodpověděl.

Dva dny po turnaji si totiž změnil telefonní číslo poté, co obdržel příval textových zpráv od zástupců médií, kteří ho žádali o komentář. Setkali se tak v úterý, kdy mu Woods mohl textovou zprávu převyprávět.

"Vím, že je to těžká chvíle. Ale všichni šampioni si tím prošli. Všichni jsme prohráli. Bohužel se to stalo a ty emoce, které z toho plynou, tu ještě nějakou dobu budou. Důležité ale je co nejdříve se dostat zpátky na nohy, což v minulém týdnu Rory udělal," zmínil Woods čtvrté místo McIlroye na Scottish Open.

"Nervózní, roztřesený a v nekomfortní pozici. Tak se člověk cítí. Ale proto to miluje. Proto trénujeme, abychom tu nepříjemnou situaci co nejdříve pohřbili," pokračoval legendární Američan, který přiznal, že na zvládnutí takové situace potřebujete ohromné zkušenosti.

"Tvrdě na tom pracuji a dělám to prakticky celý život," podotkl Woods, jenž zmínil také svou nejhorší prohru, která přišla v roce 2009 na PGA Championship. Jedná se o jediný major, na kterém Woods neuspěl, ačkoliv po třetím kole vedl.

"Nemůžete si dovolit dělat chyby, které jsem tehdy udělal já a očekávat, že vyhrajete," dodal Woods. Tehdy zahrál ve finále v Hazeltine 75 ran a podlehl Y.E. Yangovi o tři údery.