Spory se vytratily. Bude to velká zábava, věří před exhibicí v Las Vegas Scheffler

Spory se vytratily. Bude to velká zábava, věří před exhibicí v Las Vegas Scheffler

S Američany se světová jednička Scottie Scheffler chystá na obhajobu Presidents Cupu, už v prosinci ale bude součástí exhibice v Las Vegas společně s Rorym McIlroyem a současnými hvězdami LIV Golf, Brooksem Koepkou a Brysonem DeChambeauem.


Podrobnosti prosincové exhibice zatím zveřejněny nebyly, stát by se tak ale mělo během následujících týdnů. Nyní je na programu Presidents Cup, do kterého ze zmíněné čtveřice jde jako jediný Scottie Scheffler.

A ten se na souboj s hráči LIV Golf velmi těší, což potvrdil na tiskové konferenci přes startem Presidents Cupu. "Moje přátelství s kluky se ve skutečnosti tolik nezměnilo. Myslím, že na začátku sporu s LIV Golf byla situace trochu frustrující. Ale postupem času se to tak nějak všechno vytratilo," prozradil Scheffler.

"Na konci dne vždycky řešíte jen své věci. A já se nesnažím příliš překračovat hranice jen proto, že se něco v uvozovkách zahaleno v mlze," podotkla světová jednička. Prosincového souboje se ale dle svých slov už nemůže dočkat.

"Když mi to můj agent řekl, neváhal jsem. Říkám si, že to bude pořádná zábava. Brooks má skvělou kariéru a je to chlap, se kterým rád soutěžím. A je tu Bryson, velmi zábavný chlapík se všemi těmi jeho záležitostmi. Zaujalo mě to a jak to do sebe všechno zapadalo, myslím si, že to bude velice zábavný den," uzavřel majitel olympijského zlata.