Hrajte svou nejlepší hru bez stresu – s Private Check-in Service

Hrajte svou nejlepší hru bez stresu – s Private Check-in Service

Jako vášniví golfisté jistě víte, že každý detail, myšlenka i blízký zážitek může ovlivnit váš výkon na hřišti. Ať už se chystáte na prestižní turnaj, nebo na pohodovou víkendovou partičku s přáteli, určitě nechcete, aby vás zbytečný stres na letišti připravil o klid a soustředění při hře.


Představte si, že dorazíte se svým vozem a golfovým vybavením přímo na letiště, předáte klíčky našemu řidiči a nemusíte se o nic víc starat. Váš vůz bude bezpečně zaparkován,zatímco vy relaxujete v našem komfortním salonku. A právě se službami Private Check-in Service a PC Premium Valet na Letišti Václava Havla nezůstane jen u představ.

Zapomeňte na dlouhé fronty a stresující odbavení

Díky službě Private Check-in Service ušetříte kromě svých nervů také spoustu času. Letištní tým profesionálů se o vše postará za vás – od odbavení zavazadel, včetně těch nadrozměrných s vašimi golfovými holemi, po vyřízení palubních vstupenek.
V ušetřeném čase si jistě rádi dopřejete odpočinek a skvělé občerstvení v komfortním salonku FastTrack Lounge.

Tour de Schengen: Objevte úchvatná hřiště pro partičky s přáteli

A protože se díky službě Private Check-in Service stává z cestování letadlem v rámci schengenského prostoru příjemný zážitek plný relaxu a možnosti koncentrace na svou nejlepší hru, co takhle obvolat své golfové přátele a domluvit si přátelské partičky po nejzajímavějších hřištích – máme pro vás tipy na Tour de Schengen.

1) Španělsko

Velmi oblíbenou destinací českých golfistů je Španělsko. Kromě Costa del Sol s legendárním Valderrama Golf Club, kde se v roce 1997 hrál Ryder Cup, nabízí například Costa Brava svěží borovicové lesy a náročná hřiště jako PGA Catalunya Resort.

2) Portugalsko

Svou golfovou hru můžete předvést i v Portugalsku, kde milovníky golfu láká Algarve, a to nejen díky svým dlouhým písečným plážím, ale také díky hřištím, jako je Quinta do Lago, které je pravidelně řazeno mezi nejlepší v Evropě. V okolí Lisabonu pak vyniká Aroeira Golf, kde můžete hrát s výhledem na Atlantický oceán.

3) Švýcarsko
Pokud dáváte přednost horským scenériím, zaměřte se na Švýcarsko. Alpy nabízejí náročná hřiště s dechberoucími výhledy, jako například Crans-sur-Sierre Golf Club, kde se koná každoroční European Masters.

4) Skotsko

Kolébku golfu, tedy Skotsko, musí samozřejmě navštívit každý golfista. Naleznete zde nespočet legendárních hřišť. St. Andrews je samozřejmě must-to-see, ale za návštěvu stojí také Old Course at Muirfield, kde se hrálo již několik British Open, nebo Royal Troon Golf Club, známý svými větrnými podmínkami a náročnými bunkry.

5) Itálie

A v neposlední řadě Itálie – oblast Toskánska láká jak milovníky vína, tak i golfisty. Kromě Castelfalfi stojí za zmínku také Ugolino Golf Club nabízející unikátní zážitek díky svému umístění v srdci toskánské krajiny.

Individuální přístup a bezpečnost

Na rozdíl od klasického odbavení, kde se můžete setkat s dlouhými frontami a anonymním přístupem, získáváte se službou Private Check-in Service individuální péči a maximální komfort.
Váš drahocenný bag s holemi je, stejně jako vy, v nejlepší péči. Každé zavazadlo s golfovými holemi je označeno speciálním štítkem a je s ním manipulováno s maximální péčí. Po předání zavazadel k odbavení letištnímu personálu si jdete užít svůj volný čas do salonku FastTrack Lounge, kde vám letištní pracovník navrátí doklady společně s palubním lístkem.
Před otevřením odletové brány a nástupem do letadla vás ještě čeká individuální bezpečnostní kontrola pro váš maximální komfort.

Jak připravit svůj bag na cestu letadlem

Než se vydáte na letiště, je nezbytné váš golfový bag důkladně připravit na přepravu letadlem.

Abyste měli jistotu, že vaše golfová výbava bude maximálně ochráněna, doporučujeme využít kvalitní cestovní obal s kolečky, který ochrání hole před poškozením a usnadní manipulaci. Pro dodatečnou ochranu můžete využít také krytky na hlavy holí, jež zabrání jejich vzájemnému poškození. Hledáte-li méně náročnou variantu, postačí i dostatečné množství bublinkové fólie.
Nezapomeňte zkontrolovat, zda rozměry a hmotnost vašeho zavazadla odpovídají limitům letecké společnosti. V případě, že vlastníte elektrický vozík na bag, informujte se u letecké společnosti o podmínkách jeho přepravy a vhodném způsobu balení. Cenné předměty, jako je například GPS, si vždy vezměte s sebou do příručního zavazadla.

FastTrack Lounge – klidné místo pro koncentraci i zábavu

V salonku FastTrack Lounge vás čeká klidné prostředí s all-inclusive občerstvením zahrnujícím výběr z teplých i studených nápojů, snacků a lehkého bufetu.
Součástí je také pracovní zóna, kde můžete dokončit svou práci v pohodlných křesílkách v naprostém soustředění. Bezplatná Wi-Fi je v salonku FastTrack Lounge samozřejmostí.

Jestli jste tedy hledali klidné místo, kde byste se mohli koncentrovat na blížící se turnaj, nebo naopak zrelaxovat po příletu, pak jste ho právě našli.

Filmy s golfovou tematikou, které vám zkrátí čekání

Máte v salonku FastTrack Lounge více času při čekání na váš odlet? Ponořte se do světa golfu s našimi filmovými tipy. Inspirujte se legendárními hráči, prožijte napínavé turnaje a objevte krásy golfových hřišť po celém světě.
Doporučujeme vám například klasiku Tin Cup z roku 1996 v hlavní roli s Kevinem Costnerem. Příběh o talentovaném, ale nezkrotném golfistovi, který dostane šanci na velký comeback. Skvělým snímkem je také sportovní drama z roku 2005 The Greatest Game Ever Played, jenž sleduje golfový sen amatérského hráče Francise Ouimeta z finále na US Open v roce 1913.
A pokud byste si spíše potřebovali odpočinout u nenáročné komedie, můžete zkusit film Happy Gilmore z roku 1996 s Adamem Sandlerem v hlavní roli, který se na filmu podílel také scenáristicky.

Ještě více komfortu s letištní službou Pc Premium Valet

Chcete ušetřit ještě více svého času a energie? Vyzkoušejte letištní službu PC Premium Valet, díky které zaparkují naši prověření řidiči za vás. Svůj vůz přistavíte přímo před terminál na expresní parkoviště, kde na vás již bude čekat letištní personál. Prověření řidiči za vás následně bezpečně odvezou vůz do největšího parkovacího domu. Vůz bude po dobu vašeho golfového dobrodružstvízaparkován ve vyhrazeném patře s XXL parkovacími místy. Služba nabízí bezpečné, kryté a prémiové parkování v areálu Letiště Václava Havla se zvýšenou ostrahou a kamerovým systémem.
Po návratu bude váš vůz znovu připraven přímo před terminálem, personál vám předá klíče od vozu a vy můžete bez zdržení odjet domů nebo na svůj oblíbený green.

4 důvody proč je Private Check-in Service právě pro vás

Ušetříte svůj čas,a jak víme, to je momentálně ta nejdůležitější komodita, kterou máme.
Minimální stres, neboť vše zařídíme za vás. Vy se soustřeďte na to hlavní – na sebe a svou hru.
Pohodlí a komfort moderního salonku FastTrack Lounge, díky němuž si užijete každou minutu před odletem v příjemném a klidném prostředí.
Bezpečnost pro vás i vaše zavazadla. Zařídíme vám maximální komfort a individuální přístup.

Jak služby využít?

Služba Private Check-in Service je dostupná v Terminálu 2 pro cestující v rámci schengenského prostoru a rezervace je více než snadná. Stačí vyplnit jednoduchý formulář na webových stránkách Letiště Václava Havla Praha nejméně 24 hodin předem. Cena za službu Private Check-in Service včetně vstupu do salonku FastTrack Lounge je velmi příznivá a zahrnuje veškerý výše uvedený servis.
Více informací včetně kalkulace ceny naleznete zde.

Služba Pc Premium Valet je k dispozici na Terminálu 1 i 2. Podrobné informace i rezervační systém naleznete zde.

S Private Check-in Service a Pc Premium Valet se vaše cesta nejen na golfový turnaj stane příjemným zážitkem. Vystupte z anonymní řady a nechte se obklopit komfortním přístupem.