Brixi odstartoval v Číně solidně, Daňka čeká v Indii boj o cut

Brixi odstartoval v Číně solidně, Daňka čeká v Indii boj o cut

Dva čeští hráči hrají v tomto týdnu v Asii. Challenge Tour zůstala v Číně a Gordan Brixi má našlápnuto k solidnímu výsledku. To Štěpán Daněk, který se letos pohybuje na PGTI, tedy indické Tour, bude zítra ráno bojovat o cut. 


Štěpán Daněk po solidních výsledcích na rozmezí srpna a září na začátku října cutem neprošel a o víkend bude bojovat i na dalším turnaji indické Tour (PGTI). Na Haryana Open dělí po prvním kole až 94. pozici.

Sedmadvacetiletý golfista dokázal zaskórovat jen na dvou čtyřparech, kromě čtyř bogey ztratil hned dvě rány na pětiparové sedmičce a zítra ráno se potřebuje výrazně zlepšit.

Druhým českým golfistou hrajícím v tomto týdnu v Asii je Gordan Brixi, který stejně jako celá Challenge Tour setrvat v Číně. V Hangzhou West Lake Golf Clubu se mu nedařilo na úvod zle a po třech turnajích bez víkendu konečně může projít cutem.

Dvaadvacetiletý hráč, jenž vlastní také americký pas, se na úvod vyšvihl na čtyřiatřicáté místo. Ke třem bogey přidal hned pět birdie a pokud zítra ráno (do druhého kola vstoupí deset minut po jedné hodině ranní našeho času) odehraje podobnou rundu, víkend jej nemine.