Moving day se vším všudy. Brixi jej ale k lepší pozici nevyužil

Moving day se vším všudy. Brixi jej ale k lepší pozici nevyužil

Po dvou kolech byl Gordan Brixi na fantastickém pátém místě, Moving day mu ale v Číně podle představ rozhodně nevyšlo. Nezahrál jediné birdie a leaderboardem se propadl o třiačtyřicet míst. 


Po dvou kolech měl Gordan Brixi jednoznačně nakročeno k životnímu výsledku. Vždyť v pátek na Hangzhou Open nasázel osm birdie, na jediné jamce ztratil a s -9 se posunul na senzační pátou příčku.

Od čela byl navíc jen dvě rány a Moving day mu nabízelo obrovskou příležitost. Dvaadvacetiletý golfista se jí ale chopit nedokázal. Oproti pátku se zhoršil o neuvěřitelných čtrnáct ran, nezahrál jediné birdie a propadl se o třiačtyřicet pozic.

Se skóre -2 tak do finále půjde tři minuty před třetí hodinou ranní z odpaliště jamky číslo 10. Na první pozici navíc neztrácí dvě rány, ale hned dvanáct. Na TOP 20 ale jen pět a právě nejlepší dvacítka může být jeho cílem.

V čele turnaje Challenge Tour se nachází irsko-anglické duo Conor Purcell - Ben Schmidt. Druhý jmenovaný hraje o premiérový titul, v případě Purcella by šlo o druhý úspěch. Ten první přišel v červenci na Black Desert NI Open presented by Tom McKibbin.